Neurorehabiliteringskurset i Odense blev hurtigt fyldt op, og ventelisten var lang; så jeg fik lavet en aftale med de to andre undervisere om at gentage kurset. Denne gang afholder vi det i København, og det bliver 5 dage i november 2016. Men ellers er det med samme indhold, samme undervisere og samme pris som kurset i Odense. Målgruppen er også den samme, nemlig medarbejdere og ledere indenfor handicap-, psykiatri- og demensområderne.

Interesserede kan læse mere om de fem undervisningsdage, litteratur og datoer i Programmet for København 2016. Jeg underviser de første to dage. Derefter underviser neuropsykolog Randi Starrfelt og lektor Inge Wilms – begge fra Københavns universitet. Man kan læse mere om adresse, forplejning, pris osv i Praktiske oplysninger. Der vil blive uddelt kursusbevis den sidste dag i forløbet.

Bemærk at tilmelding sker via www.dorthebirkmose.dk under “Kurser”. For en god orden skyld fik dem på ventelisten cirka halvanden uge med fortrinsret på pladserne, og der er allerede kommet 23 tilmeldinger. Til gengæld er der denne gang plads til 40 deltagere, så der er stadig gode muligheder for at komme med.


Relateret Indhold


Privacy Preference Center

%d bloggers like this: