Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Århus Universitet i 2001 med speciale i mang­lende erkendelse. Efter nogle år som neuropsykolog på handicapområdet blev jeg selvstændig psykolog i 2004. Jeg superviserede professionelle, der samarbejder med mennesker med problemskabende adfærd. Det bragte mig rundt i landet til samtlige velfærdsområder, hvor jeg fik indblik i den psykiske slitage, som kan få værdierne til at skride for professionelle. Jeg fik øje på forråelsen.

Jeg skrev den dystre bog Når gode mennesker handler ondt – tabuet om forråelse som min øjenvidneberetning om forråelse og krænkelser. Jeg brugte ondskabens psykologi og socialpsykologien til at forstå, hvordan forråelse kan blive en mestringsstrategi.

Nu arbejder jeg udelukkende som foredragsholder, hvor jeg er taknemmelig for at flere og flere ønsker at sætte forråelsesrisikoen på dagsordenen, så vi i fællesskab kan gøre noget ved problemerne. 

Jeg har heldigvis også fået indblik i, hvordan professionelle gang på gang lykkes med at hjælpe andre. De erfaringer har jeg nu samlet i den mere håbefulde bog Mennesket er motiveret – og derfor er vores arbejde så meget mere end styring. Bogen er mit forsøg på at beskrive den enorme metode-buffet, som gør, at vi aldrig kan have prøvet alt.