Sammen med Chalotte Glintborg, Randi Starrfelt og Inge Wilms vil jeg for tredje gang udbyde et 5-dages kursus om neurorehabilitering. Denne gang bliver det i Odense d. 5. og 6. september og d. 3., 4. og 5. oktober 2017. Og kurset koster – inklusiv fuld forplejning og det meste af litteraturen – 5700 kr + moms. Målgruppen er medarbejdere og ledere indenfor handicap-, psykiatri- og demensområderne. Der er 35 pladser på holdet. Man kan læse mere om adresse, forplejning osv i Praktiske oplysninger.

Jeg byder velkommen den første dag, hvorefter Chalotte Glintborg bruger dagen på at trække de vigtigste pointer frem fra sin rehabiliteringsforskning. På andendagen underviser jeg i motivationsarbejdet, og på trediedagen fortæller Randi Starrfelt – så meget, som hun overhovedet kan nå – om den nyeste viden om kognitive vanskeligheder. Inge Wilms har de to sidste dage til at gennemgå, hvordan man gennem træning og levevis kan opnå forbedring af kognitive færdigheder. Og jeg runder kurset af i den sidste time d. 5. oktober. Interesserede kan læse mere om undervisningsdagene og litteraturen  i Program Odense 2017.

Bemærk at tilmelding sker via www.dorthebirkmose.dk under “Kurser”. Når tilmeldingen er gået igennem, modtager man en automatisk bekræftelse pr. mail.  Pga lidt for mange impuls-tilmeldinger (der desværre ender som afmeldinger) på tidligere kurser har jeg været nødt til at indføre, at tilmeldingen er bindende. Det betyder, at man som privatbetaler skal betale med det samme, og når arbejdspladsen betaler, skal man oplyse EAN-nummeret ved tilmelding.

Vel mødt!


Relateret Indhold


Privacy Preference Center

%d bloggers like this: