dorthe-birkmose-sosu-fyn

Endnu et 5-dages neurorehabiliteringskursus i Odense i 2017

Sammen med Chalotte Glintborg, Randi Starrfelt og Inge Wilms vil jeg for tredje gang udbyde et 5-dages kursus om neurorehabilitering. Denne gang bliver det i Odense d. 5. og 6. september og d. 3., 4. og 5. oktober 2017. Og kurset koster – inklusiv fuld forplejning og det meste af litteraturen – 5700 kr + moms. Målgruppen er medarbejdere og ledere indenfor handicap-, psykiatri- og demensområderne. Der er 35 pladser på holdet. Man kan læse mere om adresse, forplejning osv i Praktiske oplysninger.

Jeg byder velkommen den første dag, hvorefter Chalotte Glintborg bruger dagen på at trække de vigtigste pointer frem fra sin rehabiliteringsforskning. På andendagen underviser jeg i motivationsarbejdet, og på trediedagen fortæller Randi Starrfelt – så meget, som hun overhovedet kan nå – om den nyeste viden om kognitive vanskeligheder. Inge Wilms har de to sidste dage til at gennemgå, hvordan man gennem træning og levevis kan opnå forbedring af kognitive færdigheder. Og jeg runder kurset af i den sidste time d. 5. oktober. Interesserede kan læse mere om undervisningsdagene og litteraturen  i Program Odense 2017.

Bemærk at tilmelding sker via www.dorthebirkmose.dk under “Kurser”. Når tilmeldingen er gået igennem, modtager man en automatisk bekræftelse pr. mail.  Pga lidt for mange impuls-tilmeldinger (der desværre ender som afmeldinger) på tidligere kurser har jeg været nødt til at indføre, at tilmeldingen er bindende. Det betyder, at man som privatbetaler skal betale med det samme, og når arbejdspladsen betaler, skal man oplyse EAN-nummeret ved tilmelding.

Vel mødt!

12 kommentarer

 1. Annette Christensen siger:

  Hej Dorte
  Da jeg skal have et ok fra Bossen kan man på Norge måde reserver en plads et par dage ?
  Hilsen Annette Christensen
  Fra Dianalund

 2. Dorthe Birkmose siger:

  Hej Annette

  Det kan man ikke. Men netop fordi man ikke kan spærre pladser, så går det langsommere med at få fyldt holdet. Vigtigt at man følger procedurerne og får et ‘go’, inden man tilmelder sig. Der er stadig 29 pladser tilbage.

  Venligst Dorthe Birkmose

 3. Christina siger:

  Hej Dorthe
  Vil der være nogen relevans for sådan en som mig på dette kursus?:-) jeg arbejder med døve og hørehæmmede med yderligere funktionsnedsættelser…. Primært på det kognitive område.
  De er jo ikke senskadede…. Bliver i tvivl når jeg læser programmet, hvor fokus jo bl.a. lægger på genoptræning…
  Jeg har haft glæden af at høre dig give foredrag 2 gange, og det sætter gang i refleksionerne hos mig 🙂

 4. Dorthe Birkmose siger:

  Hej Christina

  Du har helt ret i, at underviserne og litteraturen kommer fra området med erhvervet hjerneskade. Det skyldes, at rehabiliteringsbegrebet stammer fra dette område, så derfor er man kommet længere med rehabiliteringsforskning og -metoder med udgangspunkt i samarbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade. Det er relativt nyt, at man bruger rehabiliteringsbegrebet i samarbejdet med mennesker med medfødte vanskeligheder, med sindslidelser og med demens, så derfor er det sværere at finde undervisere med lige så mange års erfaring med rehabilitering indenfor disse områder. Når alt det så er sagt, så er det bestemt muligt at bruge pointerne fra undervisningen indenfor rehabiliteringen af mennesker med hørehæmning og yderligere funktionsevnenedsættelser. Når underviserne taler om genoptræning, tænker du blot træning og udvikling. Og en af de store pointer med rehabilitering er, at rehabilitering er meget mere end blot genoptræning.

  Mange hilsner fra Dorthe

 5. Christina siger:

  Hej igen Dorthe ?
  Chefen har sagt go for deltagelse men som jeg læser ovenover så skal betalingen falde med det samme? Det er ikke nok med tilmelding og EAN nummer oplysning og pengene så først trækkes i 2017? Kursus budgettet er ikke helt godt i år men ny pulje kommer jo næste år. Vil være så ærgerlig over at få et go for min deltagelse og så risikere holdet er fyldt, hvis jeg først kan melde mig på i januar ’17.

 6. Dorthe Birkmose siger:

  Kære Christina

  Tilmeld du dig bare med EAN, og så sørger jeg for at fakturaen først sendes i 2017. Intet problem.

  Venligst Dorthe

 7. Lise Nepper siger:

  Hej Dorthe.
  Når jeg vil tilmelde mig kurset, får jeg besked på, at kurset er fuldt booket.
  Der er mulighed for at komme på venteliste, men kan du sige noget om hvor lang den er?

  Tak, for stor inspiration gennem dine Youtube klip, jeg har lige bestilt dine Dvd er, jeg glæder mig meget til at se dine foredrag i fuld længde.

  VH Lise Nepper

  VH Lise Nepper

  • Dorthe Birkmose siger:

   Hej Lise og Christina

   Holdet blev fyldt op idag, og Christina er den eneste på ventelisten. Så der er gode muligheder for at komme på holdet, da der sagtens kan komme et par afbud i løbet af det næste lille års tid.

   Bedste hilsner fra Dorthe

 8. Christina siger:

  Er desværre også røget på ventelisten 🙁 øv øv øv øv…. Krydser fingre for at der bliver plads – er ligesom Lise ovenover nysgerrig for hvor lang ventelisten er???

 9. Birgitte S. Kristensen siger:

  Hej Dorthe.

  Kommer der et nyt 5-dages kursus om neurorehabilitering når dette er afsluttet i okt 17
  Venlig hilsen
  Birgitte S. Kristensen

  • Dorthe Birkmose siger:

   Hej Birgitte

   Jeg overvejer det. Men jeg går også og overvejer, om det kunne være en bedre ide med et kursus om konflikthåndtering. Hvad ville du være mest interesseret i?

   Og lige så snart jeg har noget klar, så laver jeg et blogindlæg om det her på hjemmesiden.

   Bedste hilsner fra Dorthe

 10. Birgitte S. Kristensen siger:

  Hej Dorthe

  Lige nu er jeg meget interesseret i det at samarbejde tværfagligt ud fra en neuropædagogisk handleplan.
  Jeg arbejder med senhjerneskadede borgere.
  Men at vide mere om konflikthåndtering er også spændende, men det andet har min fokus pt.
  Venlig hilsen
  Birgitte

Leave a Reply