Min kalender er godt fyldt op med foredrag og temadage det næste halvandet år. Jeg er taknemmelig for den store interesse for at drøfte etik og faglighed; men jeg må desværre takke nej til mange invitationer eller lave aftaler meget langt ude i fremtiden. Jeg har derfor lavet en lille oversigt over de åbne arrangementer i håbet om, at vi ses dér.

Tirsdag d. 15. september 2015 skal jeg tale om etik i ledelse for SLs lederkreds i Østjylland. Se informationerne på SL Lederkreds

Torsdag d. 17. september 2015 afholder SL Sydjylland en aften om når gode mennesker handler ondt. Se mere på SL Sydjylland

Tirsdag d. 20. oktober 2015 er BUPL Østjylland vært for en temaeftermiddag med overskriften: Fagligheden er dit værn mod at handle ondt. Tilmeldinger kan ske via BUPL Østjylland

Onsdag d. 11. november afholder LEV en landskonference om inklusion, hvor jeg har fået lov til at være en af oplægsholderne. Det er endnu ikke aftalt, hvad jeg skal tale om … men ihvertfald noget med inklusion. Følg med på LEV

Tirsdag d. 24. november 2015 har VIA Århus sørget for, at jeg får en hel dag til at tale om, når gode mennesker handler ondt. Informationerne ses på VIA Århus

Tirsdag d. 19. januar 2016 afholder LFS i København en temaaften kl 18.00 – 21.30. Vi har endnu ikke lavet program.

Torsdag d. 11. februar 2016 bliver der et fyraftensmøde for politikere, pårørende og personale i Vesthimmerlands Kommune fra kl 15.00. Der kommer program senere.

Onsdag d. 9. marts 2016 afholder Sosu-skolen Fyn en heldagskonference i Middelfart, hvor jeg er kommet i godt selskab med sociolog Rasmus Willig. Se programmet på SOSU Fyn

Torsdag d. 7. april 2016 er Sorø Handicapråd vært ved et aftenarrangement fra kl 18.45 til kl. 20.15. Vi har ikke lavet program endnu.

Tirsdag d. 26. april 2016 bliver jeg en af oplægsholderne på SIKON, hvor jeg skal tale om forråelsen hos professionelle. Programmet kommer på http://www.autismeforening.dk.

Tirsdag d. 30. august 2016 tilbringer jeg aftenen i Ganløse sogn, hvor præst Malene Buus Graeser byder på vin, snacks og en snak om ondskab fra kl 19.00.

Torsdage d. 22. og 29. september 2016 udbyder seminarer.dk to ens temadage, hvor den ene dag bliver i Jylland og den anden på Sjælland. Det vides endnu ikke om det udelukkende er mig, der underviser, eller om der kommer en anden underviser også. Der kommer informationer på www.seminarer.dk, når programmet er klar.

Tirsdag d. 25. oktober 2016 er jeg en af oplægsholderne på den skandinaviske demenskonference i Oslo, som tilrettelægges af Nationalt Videnscenter for Demens og videnscentrene i Norge og Sverige. Konferencen afholdes d. 24. og 25. oktober 2016 og overskriften er “God demensomsorg – Et spørgsmål om ledelse? At lede i et spændingsfelt mellem ideologier og praksis”. Interesserede kan følge med på Skandinavisk demenskonference.

Onsdag d. 16. november 2016 afholder BUPL i Aalborg en temaaften fra 17.30 til 20.00. Programmet er endnu ikke lavet.

Tirsdag d. 22. november 2016 har jeg en aftale med DSR Kreds Hovedstaden. Jeg ved endnu ikke, hvor åbent arrangementet bliver. Der er stadig god tid til.

Derudover findes de to neuropædagogiske efteruddannelser i Odense og i Dianalund med opstart hvert år i henholdsvis september og januar. Og jeg arbejder på at lave en gentagelse af 5-dages kurset om neurorehabilitering. Det bliver sandsynligvis i København næste gang.


Relateret Indhold


Privacy Preference Center

%d bloggers like this: