Professionelle, der har taget den tværfaglige neuropædagogiske efteruddannelse på UCL og Filadelfia, har i årevis efterspurgt en “2´er”. Nu er den her endelig! Fokus er på neurorehabilitering, da rehabiliteringsbegrebet fylder mere og mere i kommunerne, og da der hele tiden kommer mere viden om rehabiliteringsarbejdet. 5-dages kurset er både tiltænkt de professionelle, der allerede har taget efteruddannelsen, og alle professionelle med erfaring indenfor handicap-, psykiatri- og demensområdet. En oversigt med program og pris kan printes her: Oversigt.

Undervisningen er tiltænkt ledere og medarbejdere, der arbejder med mennesker med udviklingshæmning, erhvervet hjerneskade, udviklingsforstyrrelser, sindslidelser og demens. Uanset speciale arbejder vi alle rehabiliterende.

Det er min debut som kursusarrangør. Jeg er stolt af at kunne præsentere to dygtige og vidende undervisere fra Københavns universitet for dermed at sikre en opdateret viden om neuropsykologi og neurorehabilitering. Neuropsykolog Randi Starrfelt har i et par år undervist på den tværfaglig neuropædagogiske efteruddannelse, og lektor Inge Wilms debuterer på efteruddannelsen i år i Odense. Derudover vil jeg selv undervise de to første dage, og jeg vil deltage i den sidste undervisningsdag, hvor kursusbeviset uddeles. Se det fulde program med dagsbeskrivelser og litteraturhenvisning: Program Neurorehabilitering.

Her er alle de praktiske informationer om tilmelding osv.: Praktiske oplysninger.

Jeg ved, at det er hårde økonomiske tider i kommuner og regioner, men jeg håber, at det alligevel kan lade sig gøre at samle deltagerne nok til et 5-dages kursus om neurorehabilitering. Opdateret faglig viden er nødvendig for at kunne arbejde rehabiliterende.

Vel mødt 🙂


Relateret Indhold


Privacy Preference Center

%d bloggers like this: