Så blev kalenderen ajourført frem til sommer

Langt de fleste af mine jobs er lukkede arrangementer på arbejdspladser rundt omkring. Men indimellem bliver jeg inviteret til at holde foredrag og workshops på de mange fyraftensmøder, årsmøder og konferencer, som heldigvis stadig bliver prioriteret af mange medarbejdere og ledere. Disse åbne arrangementer lægger jeg løbende ud på min kalender (her på hjemmesiden) til inspiration. Det er på ingen måde repræsentativt for alt dét, der arrangeres. Det er blot de arrangementer, hvor jeg deltager.

Hvis I har kendskab til spændende arrangementer, som er åbne for tilmeldinger, så skriv endelig – enten her eller på min facebookside.

3 kommentarer

 1. Vibeke Dinesen siger:

  Det er da en god ide at inspirere med gode ideer til relevante møder og kurser

 2. Betina Porsager siger:

  hej Dorthe
  vi er to fans, sygepl og fys som gerne ville til din temadag i Middelfart 9. marts 2016. vi bor begge på sjælland så det er svært at nå derover til kl 8.00. holder du noget lignende på Sjælland vi kunne deltage i?
  Betina

  • Dorthe Birkmose siger:

   Hej Betina

   Kl 8? Det må være en fejl. Det er ihvertfald ikke noget, som arrangørerne har aftalt med mig. Et sådant arrangement kan tidligst starte 9.30, hvis I fra sjælland og folk fra jylland skal have en chance for at være med. Jeg kontakter arrangørerne.

   Jeg må snart have ajourført min kalender herinde igen, selvom langt de fleste af mine foredrag og temadage er på lukkede arrangementer. FOA Sjælland holder en temaaften d. 9. juni 2015, men det er nok forbeholdt medlemmer. Det samme sikkert, når SL Lederkreds og SL Sydjylland holder temadage i uge 38, 2015 – og når BUPL afholder en temadag i Århus d. 20. oktober 2015. Men man kan da spørge, om man må komme med. Jeg ved ikke om det kun er for studerende, når UCC Sydhavn laver en temaaften d. 29. september 2015 og når VIA UC i Horsens laver en temadag d. 2. marts 2016. Måske kommer jeg med på LEVs inklusionskonference d. 11. november 2015. Og det burde være et åbent arrangement, når VIA Århus holder en temadag d. 24. november 2015.

Leave a Reply