5-dages kursus om neurorehabilitering for ledere og medarbejdere

Professionelle, der har taget den tværfaglige neuropædagogiske efteruddannelse på UCL og Filadelfia, har i årevis efterspurgt en “2´er”. Nu er den her endelig! Fokus er på neurorehabilitering, da rehabiliteringsbegrebet fylder mere og mere i kommunerne, og da der hele tiden kommer mere viden om rehabiliteringsarbejdet. 5-dages kurset er både tiltænkt de professionelle, der allerede har taget efteruddannelsen, og alle professionelle med erfaring indenfor handicap-, psykiatri- og demensområdet. En oversigt med program og pris kan printes her: Oversigt.

Undervisningen er tiltænkt ledere og medarbejdere, der arbejder med mennesker med udviklingshæmning, erhvervet hjerneskade, udviklingsforstyrrelser, sindslidelser og demens. Uanset speciale arbejder vi alle rehabiliterende.

Det er min debut som kursusarrangør. Jeg er stolt af at kunne præsentere to dygtige og vidende undervisere fra Københavns universitet for dermed at sikre en opdateret viden om neuropsykologi og neurorehabilitering. Neuropsykolog Randi Starrfelt har i et par år undervist på den tværfaglig neuropædagogiske efteruddannelse, og lektor Inge Wilms debuterer på efteruddannelsen i år i Odense. Derudover vil jeg selv undervise de to første dage, og jeg vil deltage i den sidste undervisningsdag, hvor kursusbeviset uddeles. Se det fulde program med dagsbeskrivelser og litteraturhenvisning: Program Neurorehabilitering.

Her er alle de praktiske informationer om tilmelding osv.: Praktiske oplysninger.

Jeg ved, at det er hårde økonomiske tider i kommuner og regioner, men jeg håber, at det alligevel kan lade sig gøre at samle deltagerne nok til et 5-dages kursus om neurorehabilitering. Opdateret faglig viden er nødvendig for at kunne arbejde rehabiliterende.

Vel mødt 🙂

14 kommentarer

 1. Dorthe Birkmose siger:

  Netop tilbagevendt efter sommerferien kan jeg til min glæde konstatere, at holdet allerede er fyldt op med 30 deltagere – og 16 på venteliste. Det gik overraskende stærkt, så det bliver ikke sidste gang, at jeg udbyder dette 5-dageskursus (eller noget, der ligner) i neurorehabilitering.

 2. Trine Uhrskov siger:

  Hvis der bliver bliver et nyt kursus, så vil jeg meget gerne have besked.

 3. Borgny Jacobsen siger:

  Hej, hvis der bliver et nyt kursus, må jeg så også få besked om det? (borgny@kallnet.fo) Vh Borgny

  • Dorthe Birkmose siger:

   Selvfølgelig. Du er nu noteret på min venteliste til næste kursus, hvilket betyder, at du vil få en mail fra mig, så snart næste kursus er klar.

 4. Borgny Jacobsen siger:

  Tak 🙂 Kan du venligst også sætte min kollega, Gullborg Simonsen, på ventelisten?

 5. Anita Pultz siger:

  Vil meget gerne hører fra dig når og hvis der bliver et nyt kursus?

 6. Tine Bohl siger:

  Hej Dorthe. Jeg vil meget gerne have besked, hvis der kommer et nyt kursus. Vh Tine.

 7. Inge Tang siger:

  Hej Dorthe.
  Jeg vil også gerne have besked, hvis der kommer et nyt kursus.
  Venlig Hilsen Inge.

 8. Ellen Pedersen siger:

  Hej Dorthe

  Jeg vil gerne høre fra dig, hvis der kommer et lignende kursus igen.
  Venlig hilsen
  Ellen

 9. Maria Rasmussen siger:

  Hej Dorthe.

  Har du tanker/planer om et lign. kursus på et tidspunkt? Og i så fald, hvornår?

  Mvh Maria

  • Dorthe Birkmose siger:

   Hej Maria

   Pga travlhed så har jeg desværre ikke mulighed for at udbyde de korte neurorehabiliteringskurser de næste par år. Men jeg bliver ved med at stå for efteruddannelsen i neuropædagogik og neurorehabilitering på Filadelfia, og der starter et nyt hold op i starten af januar 2019. Kunne det evt have din interesse?

Leave a Reply