Spin og hovedrysten

20130621-195132.jpg

På vej til et job i København gik jeg forbi denne plakat. Tit ænser jeg ikke reklamer, men her stoppede jeg op og stod længe med hovedet på skrå. Hovedrystende tog jeg dette foto. Min hovedrysten blev kickstartet af en tanke om, hvad pengene til arbejdsgrupper og reklamebureau kunne have gjort af nytte i hjemmeplejen. Det havde måske været en bedre hyldest. Hovedrysteriet blev vedligeholdt af en forundring over, hvorfor en moderne social- og sundhedsassistent dog skal fremstilles i idylliserende Morten Korch-stil. Okay, pointen er noget med 1950’erne, men så kunne man vel have fundet et sort/hvidt foto af en hjemmehjælper fra dengang. Og okay, det kan være at det er mindre reklame-appetitligt med et foto af en uniformeret og stregkodestresset social- og sundhedsassistent, der drøner rundt i en lille kommunebil. Min hovedrysten fortsætter dog, fordi jeg ikke forstår, hvorfor de kommunale ledere ikke vil stå ved – og være stolte af – deres medarbejderes udseende og arbejdsforhold.

Leave a Reply